You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mit keres?
banner-1559311445577526810579.png
Nem vicc! Gumiabroncs pitypangból!
Nem-vicc-Gumiabroncs-pitypangbol

Ha már lassan itt a tavasz, hangolódjunk rá egy igazi gumiabroncs kuriózummal! A Continental már évek óta dolgozik a pitypang nedvéből készíthető gumiabroncson, és úgy tűnik, lassan látják a sorozatgyártás kezdetét is: négy év múlva jöhetnek végre a pitypangból gyártott gumik!

Bővebben
Alakváltó abroncs ötletével rukkolt elő a Hankook
Alakvalto-abroncs-otletevel-rukkolt-elo-a-Hankook-

Kutatás-fejlesztési tevékenysége során a Hankook mindig igyekszik a kanyaron túlra tekinteni és pár lépéssel az iparági trendek előtt járni. A 2013-ban indított „The Next Driving Lab” szakmai műhely célja épp ezért az, hogy a progresszív mérnöki és design elképzeléseknek semmi se szabhasson határt, ahogy a jelenlegi tudományos-fantasztikusnak tűnő megoldásukra is jellemző.

Bővebben
Erőteljesen bővül a magyar gumiabroncs piac
Eroteljesen-bovul-a-magyar-gumiabroncs-piac-

2018 egyértelműen a magyar gumiabroncs piac éve volt, hiszen a Magyar Gumiabroncs Szövetség nyilvánosságra hozott adatai szerint minden eddiginél több, összesen 3,1 millió darab gumiabroncsot értékesítettek Magyarországon a gyártói képviseletek a gumiabroncs nagy- és kiskereskedőknek, ami 9,7%-os növekedést jelent az előző évhez képest.

Bővebben
Mindent a 4 évszakos gumiabroncsról II. rész – Milyet és mikor?
Mindent-a-4-evszakos-gumiabroncsrol-II-resz--Milyet-es-mikor

Előző cikkünkben már elkezdtük feltérképezni a négy évszakos gumiabroncsokat, most folytatjuk a sort. Miután megnéztük kiknek ajánlott a négyévszakos gumi, most átvesszük milyet érdemes vásárolni és mikor.

Bővebben
Mindent a 4 évszakos gumiabroncsról I. rész - Kiknek ajánlott?
Mindent-a-4-evszakos-gumiabroncsrol-I-resz---Kiknek-ajanlott

Régebben kevésbé volt jellemző, manapság már viszont nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában egyre nagyobb a négy évszakos gumik iránti kereslet. Ez a tendencia nagy részben annak köszönhető, hogy az elmúlt időben a gyártók sokat fejlesztettek ezen a területen, így a négyévszakos gumi igazán jó alternatívává vált a téli-nyári külön abroncsok helyett. Azonban kijelenthető, hogy nem mindenkinek ajánlottak ezek a gumiabroncsok, mutatjuk mire kell ügyelni!

Bővebben
Téli vagy négy évszakos gumiabroncs?
Teli-vagy-negy-evszakos-gumiabroncs

A lényeg a minősítés! Az időjárás, az útviszonyok, és a vezetési stílus különböző abroncs használatát indokolhatja, azonban az abroncs téli minősítését mindig vegyük figyelembe! Az, hogy végül új generációs egész éves abroncsot, vagy téli abroncsot vásárolunk, a gyártók szerint elsősorban attól függ, hogy döntően milyen körülmények közt autózik valaki télen.

Bővebben
Fórumán mutatta be a Hankook a jövő abroncsait!
Foruman-mutatta-be-a-Hankook-a-jovo-abroncsait

A 2018-as, „Design Insight Forum” nevezetű rendezvényen többek között a mobilitás és a gumiabroncs ipar jövőjével kapcsolatos témákat vitatták meg. Itt mutatták be a „2018 Design Innovation” díjnyertes munkáit is, melyek az autóvezetés 2035-ben várható jövőjét vetítették előre. Lássuk az innovációs gumiabroncsokat!

Bővebben
Lássuk a F1 gumiabroncs tesztjét!
Lassuk-a-F1-gumiabroncs-tesztjet

Abu Dhabiban lezajlott a Forma-1 gumitesztje is, ami számos versenyző számára egy új fejezet kezdetét jelenti az F1-ben. Videós összefoglalóban megtekinthető a teszt!

Bővebben
5 gyors tipp a gumiabroncsok helyes tárolásához!
5-gyors-tipp-a-gumiabroncsok-helyes-tarolasahoz

Valószínűleg már Önnél is megtörtént a nyári gumiabroncsok leszerelése, és felkerültek járművére a téli gumik. Itt azonban még nem ért véget a művelet, ugyanis a leszerelt gumiabroncsokat megfelelő módon el kell tárolni, a következő használatig. Ahhoz, hogy megóvja gumiabroncsai állapotát, mutatunk pár tippet a helyes tárolásra vonatkozóan!

Bővebben
Így kezelje a vezetés közbeni stresszt!
Igy-kezelje-a-vezetes-kozbeni-stresszt-

Véget ért a nyár, bizonyára már Ön is tapasztalta, hogy az iskolakezdéssel visszatér a megnövekedett forgalom is, jönnek a dugók, a lassabb haladás miatt pedig az autósok többsége feszültté és ingerültté válik. Azonban nem kell feltétlenül így lennie, mutatunk néhány tippet, amivel levezethetjük vagy megelőzhetjük a vezetés közbeni stresszt!

Bővebben
Ön milyen sofőr? Lássuk, hogyan fogja a kormányt!
On-milyen-sofor-Lassuk-hogyan--fogja-a-kormanyt

A következő teszt a vezetési, pontosabban a volánfogási stílusunkból igyekszik megállapítani azt, hogy milyen a személyiségünk. Az ábrán 8 kormányfogás látható, válassza ki, hogy Ön miként szokta tartani a volánt, majd olvassa el a hozzá tartozó leírást!

Bővebben
Abroncscímke kisokos: mi mit jelent?
Abroncscimke-kisokos-mi-mit-jelent

Mielőtt abroncsvásárlásra adjuk a fejünket, érdemes felkészülten nekivágni keresésnek, a választást pedig nagyban megtudja könnyíteni, ha értelmezni is tudjuk az abroncsokon feltüntetett címkéket és számokat.

Bővebben
EGYEDÜL ÁLLÓ ContiSafe3TM PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG!
EGYEDUL-ALLO-ContiSafe3TM--PREMIUM--SZOLGALTATASI-CSOMAG

A ContiSafe3TM egy új, Magyarországon egyedül álló szolgáltatási csomag, amely magába foglalja a Defektgaranciát, Assistance szolgáltatást valamint a Balesetbiztosítást 2 éven keresztül!

Bővebben
NOKIAN gumival döntötték meg a gyorsasági rekordot!
NOKIAN-gumival-dontottek-meg-a-gyorsasagi-rekordot

19 év után 5 km/h -val döntötték meg a két keréken lévő sebesség rekordot.

Bővebben
A DOT SZÁMRÓL
A-DOT-SZAMROL

Amit a DOT számról tudni érdemes!

Bővebben
Kosár tartalma

A kosár tartalma üres.

Négyévszakos Gumipont

+36 30 505 8413